MBO Utrecht Academie voor Marketing en Communicatie
< Terug naar lijst

Voor onze nieuwe SCRATCH opleiding

Coach / Ontwikkelaar

Solliciteren

 

Voor de nieuwe MBO4 opleiding Scratch – Marketing en Communicatie zoeken we één of twee coaches (totaal 0,8 – 1 fte) die de studenten willen gaan begeleiden tijdens hun leerproces én expertise hebben in (een deelgebied van) marketing en communicatie en / of algemene onderwijsvakken. Daarnaast ben je een belangrijk onderdeel van de pilot en heb je veel invloed op hoe het onderwijs van Scratch zich verder ontwikkelt.

Word je er enthousiast van om de ontwikkeling van de student centraal te stellen? Heb jij affiniteit met flexibel en persoonlijk onderwijs? Durf jij het klassikale lesgeven los te laten en geen vaststaand onderwijsprogramma te volgen? Heb je goede gespreksvaardigheden en kun je je verplaatsen in de leefwereld van de student? Kun je goed feedback geven aan studenten? Heb je zin om te pionieren? Lees dan verder!

Als coach bij Scratch begeleid je de studenten in hun leerproces. Je verzorgt de dagstart met de gehele groep en gaat vervolgens persoonlijk met elke student in gesprek. Over waar ze mee bezig zijn en hoe dat gaat, wat ze willen gaan leren én hoe. Je bespreekt met ze waar ze hulp bij nodig hebben, waar ze kennis of vaardigheden vandaan kunnen halen en organiseert eventueel ook nieuwe mogelijkheden om die kennis of vaardigheden op te doen. Samen bouw je leerroutes die aansluiten bij het niveau en doel van de student. Ook ben je beschikbaar voor vragen uit jouw expertisegebied. Je organiseert kennissessies waar studenten jou (of mensen van buitenaf) kunnen bevragen. Daarnaast geef je feedback in gespreksvorm aan de studenten over hun gemaakte werk als dit in jouw expertisegebied valt. Ook werk je samen met de andere coaches om Scratch verder te ontwikkelen en op te schalen.

Wil je meer weten over Scratch? Bekijk dan onze opleidingspagina op de website van MBO Utrecht en/of beluister onze Scratch podcast op Spotify

Wat krijg je daarvoor terug?

  • We starten met een tijdelijke contract, maar verwachten dat deze opleiding succesvol zal zijn en blijven.
  • Veel invloed op hoe het onderwijs van Scratch verder ontwikkelt.
  • Ruimte om jezelf te ontwikkelen in deze vorm van onderwijs, eventueel met trainingen.
  • Een ‘stalen kop’. We gaan nog vaak tegen onverwachte muren aanlopen.
  • Inschaling volgens de CAO MBO in schaal LB (max € 5.078,- bruto per maand op fulltime basis)

Heb je interesse?

Bij Scratch staat ontwikkeling centraal, en we omarmen een unieke benadering, ook als het gaat om solliciteren. We zijn nieuwsgierig naar jouw recente groei en hoe je dit hebt aangepakt. We dagen je uit om dit op een manier te laten zien, op een manier die bij jou past. Daarnaast willen we graag iets ontvangen dat ons een beeld geeft van wie je bent en waarom je goed zou passen binnen ons onderwijs. Laat je verbeelding de vrije loop! Vergeet niet om ook je (traditionele ) CV mee te sturen.

Na het ontvangen van de sollicitaties zullen we de meest geschikte kandidaten selecteren voor een gesprek met zowel studenten als coaches op onze locatie. Voor dit gesprek vragen we een kleine voorbereiding van jouw kant. Je hoort dat zodra je wordt uitgenodigd. De gesprekken staan gepland op maandag 27 en donderdag 30 mei. Zou fijn zijn als je hier alvast rekening mee kan houden. De deadline is daarom 19 mei voor het kenbaar maken van je interesse. Mocht je nog vragen hebben dan kan je die in eerste instantie stellen aan Hermine Reuchlin, teamleider v/d opleiding via h.reuchlin@mboutrecht.nl

 Solliciteren kan via de bekende knop.

Vacature delen op:

Regio:

Utrecht

Sluitingsdatum:

19-05-2024

Locatie:

Utrecht

Contactpersonen:

Hermine Reuchlin
mobiel: +31 +625705135