MBO Utrecht ICT Academie
< Terug naar lijst

Docent besturingssystemen ICT

Solliciteren

Om het team van de ICT Academie te versterken zijn wij op zoek naar een enthousiaste en deskundige Docent besturingssystemen, voor 0,4 tot 0,8 fte. Dit voor onze opleidingen Allround and Expert IT systems and devices ICT MBO. Als Docent besturingssystemen ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van inspirerende en kwalitatief goede lessen aan onze MBO 3 en 4 ICT-studenten. Je draagt bij aan de ontwikkeling van het lesmateriaal en zorgt voor een actuele en praktijkgerichte invulling van het curriculum. Het afnemen van examens kan ook bij de taak horen.

Bij de Allround en Expert opleidingen werken we met een thema per onderwijsperiode (10 weken). Het thema bepaalt voor een belangrijk deel de inhoud van de verschillende vakken en het thema zorgt ook voor samenhang tussen die vakken. In periode 1 beginnen we met het thema “ICT Thuis”. In de volgende periodes worden de schaal en diepgang van het project steeds groter. 

 

Wat is jouw profiel?

  • Afgeronde relevante HBO/WO opleiding in de richting van ICT of vergelijkbare ervaring in het bedrijfsleven.
  • In het bezit van een onderwijsbevoegdheid of de motivatie om deze te gaan halen. Enige onderwijservaring zien we als pré, maar niet als vereiste.
  • Aantoonbare kennis van en affiniteit met Microsoft Operating systems, zoals Windows 10, Windows 11 en Windows servers.
  • Ervaring met Azure, PowerShell en of Linux is een pré.
  • Sterke belangstelling voor vernieuwend onderwijs en de wil om bij te dragen aan innovatieve onderwijsmethoden.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om studenten te motiveren en te begeleiden.
  • Ervaring met examens van Stichting Praktijkleren is een pré.

 

Zij-instromer?

Heb je een lesbevoegdheid voor het MBO? Heel mooi! Maar ook als je geen lesbevoegdheid hebt, word je van harte uitgenodigd te solliciteren. Je krijgt bij ons de mogelijkheid je bevoegdheid te halen via een zij-instroomtraject. Juist omdat we ons curriculum willen aansluiten op de beroepspraktijk, staat deze vacature open voor vakprofessionals die (deels) willen instappen in het beroepsonderwijs. Dit kan bijvoorbeeld ook naast een eigen onderneming.

 

Wat bieden we jou?

  • Een afwisselende baan voor 0,4 tot 0,8 fte (exacte omvang in overleg met jou nader te bepalen) binnen een dynamische en inspirerende werkomgeving.
  • Een leuke organisatie met ambitieuze en lerende collega’s in een hecht kernteam.
  • In eerste instantie een aanstelling voor de duur van een jaar met uitzicht op verlenging dan wel een vaste aanstelling.
  • Een salaris in schaal LB cao MBO met een minimum van € 3.431 bruto per maand en een maximum van € 5.078 bruto per maand bij een volledige betrekking. Indien je in het bezit bent van een onderwijsbevoegdheid behoort – mede afhankelijk van ervaring, aantoonbare kennis en capaciteiten – inschaling in schaal LC (maximum € 5.740) tot de mogelijkheden.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een dertiende maand, scholings- en ontwikkelmogelijkheden, sportregeling, fietsregeling en een uitstekende pensioenregeling via ABP.

  

Informatie en solliciteren

Wil je meer weten over deze uitdagende functie? Neem dan contact op met Monique Minnaard, teamleider ICT Academie (m.minnaard@mboutrecht.nl / 06-27130805).

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Druk dan op de sollicitatieknop en dien via het sollicitatieformulier je CV en motivatiebrief in. Je kunt je sollicitatie richten aan Monique Minnaard. Reageren kan tot en met 19 mei 2024. Let op: je kunt niet solliciteren via bovengenoemd emailadres

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang boven externe kandidaten als zij voldoen aan het profiel.

Vacature delen op:

Regio:

Utrecht

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd
Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Dag

Contactpersonen:

Monique Minnaard